Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Levertijd
Prijs

Hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken bedrukken

Hamamdoeken bedrukken is een uitstekende keuze wanneer u een … of heeft en graag onder de aandacht wilt blijven. De hamamdoeken zijn gemaakt van 100% terry-katoen en zijn verkrijgbaar in drie verschillende designs. De Sultan hamamdoek en de Marine hamamdoek hebben een afmeting van 100x180 cm en een grammage van 270 gr/m⊃2;. De Terry hamamdoek is 100x165 cm en 500 gr/m⊃2; en hebben geknoopte kwastjes aan de uiteindes. Alle handdoeken hebben een ophanglus en een hoge absorptie. Dankzij het lichte gewicht en het dunne materiaal, nemen de doeken weinig ruimte en gewicht in beslag en zijn ze erg snel weer droog. Het is een multifunctionele doek die kan worden ingezet als pareo, picknickkleed en droogdoek. Hamamdoeken zijn ideaal om mee op vakantie te nemen en mogen dan ook in geen enkele koffer of reistas ontbreken!

Hamamdoeken met logo

Wilt u de hamamdoeken met logo gebruiken voor een eenmalige promotiecampagne? Kies dan voor goedkope personalisering. Wilt u de hamamdoeken geven als een bijzonder cadeau waar uw klanten nog lange tijd gebruik van zullen maken? Kies dan voor een full colour bedrukking of borduring van hoge kwaliteit. Het zorgt voor een lange herinnering aan uw bedrijf en u bereikt er vele mensen mee. Volledig naar uw wens voeren wij de bedrukking uit. Laat ons uw ideeën horen en ons ontwerpteam zal een voorstel maken. Na goedkeuring wordt het proces snel in werking gezet zodat u niet lang hoeft te wachten!

Bedrukte hamamdoeken

U kunt de bedrukte hamamdoeken bestellen voor een specifieke doelgroep of promotieactie. De hoge kwaliteit hamamdoeken zijn ideaal voor op vakantie, strand, zwembad of bij de yoga. De minimum afname is laag zodat u al met een klein budget uw bedrijf, organisatie of vereniging kunt promoten. Wij garanderen korte levertijden! Indien nodig kunt u bij ons een spoedlevering aanvragen. Vraag gerust eens naar de prijzen en voorwaarden. De mogelijkheden zijn enorm! Online kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor onbedrukte of bedrukte hamamdoeken.

Bel mij terug!
Advies nodig?