Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Geborduurde gastendoekjes

Geborduurde gastendoekjes

Geborduurde gastendoekjes zijn onmisbaar bij een kraantje of toilet. Het geeft een gezellige sfeer als u een mooi handdoekje heeft hangen of opgerold op een plankje heeft liggen. Een gastendoekje is een duurzaam en comfortabel alternatief voor de papieren tissues. Onze gastendoekjes zijn in verschillende maten te bestellen. Ook heeft u de keuze uit verschillende kleuren zodat u altijd aan kunt sluiten bij de huiskleuren van uw bedrijf. De gastendoekjes zijn gemaakt van 100% gekamd katoen wat zorgt voor langdurige zachtheid. Daarnaast zijn onze gastendoekjes ook sneldrogend. Al onze handdoeken zijn Oeko-Tex gecertificeerd. De gastendoekjes zijn natuurlijk ook onbedrukt te bestellen.

Gastendoekjes met logo

Onze gastendoekjes kunnen met een opdruk naar keuze geborduurd worden. Onze garen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Het borduren van de gastendoekjes zorgt ervoor dat de opdruk langer mooi blijft. Ook geeft een borduring een luxueuze uitstraling. U kunt zelf bepalen hoe groot u het ontwerp op het gastendoekje wilt hebben. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op een gastendoekje uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Gastendoekjes met borduring

Heeft u een eigen hotel, gastenverblijf, bedrijf of wilt u iemand verrassen met een mooie set gastendoekjes? Bij handdoekenwereld bent u voor dit alles aan het juiste adres. Laat de bedrijfsnaam, slogan of het logo op de handdoek borduren. Bedrukte gastendoekjes zijn ook een leuk geschenk voor iemand die het huis gaat verlaten. Geborduurd met de eigen naam heeft u direct een persoonlijk geschenk waar diegene veel aan heeft. De gastendoekjes met borduring zijn al vanaf 25 stuks te bestellen en hierdoor geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.