Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Kies de grote van de borduring
Prijs

Gastendoek met logo


Gastendoekjes bedrukken

Gastendoek met eigen logo

Een katoenen gastendoek met eigen logo is bij ons al vanaf kleine aantallen te bestellen. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Hoe meer handdoeken u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het personaliseren van textiel waardoor wij scherpe prijzen en een snelle levering kunnen garanderen. Alle handdoeken zijn in veel verschillende kleuren leverbaar zodat er altijd een kleur bij zit die past bij de huisstijl van uw bedrijf, vereniging of organisatie. Ook de kleur van het borduursel kunt u zelf kiezen. Heeft u liever een witte handdoek? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij hebben voor ieder wat wils.

Gastendoekjes met persoonlijk borduring

Door de gastendoekjes met persoonlijke borduring uit te delen aan klanten, personeel, leden of andere relaties, zorgt u voor een goede marketing. Handdoeken met een uniek design trekken de aandacht waardoor uw logo onder veel ogen zal komen. Zo zal uw bedrijf nog lange tijd worden herinnerd! Vandaar dat promotioneel textiel vaak ingezet als reclame items en give-aways. Het was nog nooit zo makkelijk om effectief reclame te maken. Ook voor full colour handdoeken bent u  bij ons aan het goede adres. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de in- en verkoop van relatiegeschenken en promotie textiel.

Ruim assortiment aan gastendoeken

Bent u benieuwd naar ons ruim assortiment aan gastendoeken en andere handdoeken zoals golfhanddoeken en strandlakens? Op onze website hebben wij het textiel in diverse categorieën onderverdeeld om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken. U kunt snel en eenvoudig een prijsopgave aanvragen via de offerteknoppen. Weet u al welke handdoek u bestellen wilt? Dan kunt u direct overgaan tot bestellen. Laat ons weten hoe wij de gastendoek moeten borduren en wij zorgen ervoor dat u een digitaal voorstel toegestuurd krijgt. Indien u de drukproef goedkeurt, kunnen wij alles in werking gaan zetten zodat de gepersonaliseerde gastendoekjes snel bij u thuis bezorgd worden. Laat het ons weten als het een spoedorder betreft. Dan zorgen wij voor een spoedlevering!

Bel mij terug!
Advies nodig?