Dit zeggen onze klanten

Full color handdoeken

U bent opzoek naar een gepersonaliseerde handdoek met uniek design? Bij ons kunt u handdoeken full color laten bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kunt u ervoor kiezen om de handdoek te ontwerpen naar de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Het is ook een leuk idee om de handdoeken te printen met het logo en de slogan van uw sportvereniging! De full colour bedrukte handdoeken zijn van hoge kwaliteit waardoor ze na herhaaldelijk wassen nog steeds mooi zijn. De haarscherpe allover full colour kwaliteitsbedrukking zal daardoor nog vaak onder ogen komen wat natuurlijk erg gunstig is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf of vereniging.

Meer lezen >

Full color handdoeken bestellen

Een handdoek met full colour bedrukking kan eenvoudig en snel worden besteld. Via onze website kunt u het aanbod aan handdoeken, strandlakens, gastendoeken en washandjes vinden. Wij hebben al het badtextiel onderverdeeld in categorieën zodat u snel en overzichtelijk de handdoeken met elkaar kunt vergelijken. U kunt een online offerte aanvragen of indien u de keuze al heeft gemaakt, direct overgaan tot bestellen. Nadat u ons op de hoogte heeft gebracht van uw wensen en ideeën, gaan wij aan de slag met het maken van een digitaal voorstel. Na uw goedkeuring gaat het productieproces van start. Wij garanderen korte levertijden! Indien nodig kunt u bij ons een spoedlevering aanvragen. Vraag gerust eens naar de prijzen en voorwaarden. De mogelijkheden zijn enorm! De haarscherpe full colour handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn standaard verkrijgbaar in zes verschillende formaten. Aan u dus de keuze of u een badhanddoek wilt, een groot strandlaken, een golfhanddoek of een klein gastendoekje.

Meer lezen >

Full color bedrukte handdoeken

Bij ons heeft u de vrijheid om reactief geprinte handdoeken zowel zakelijk als particulier te bestellen. Zo kunt u de full colour handdoeken al in kleine aantallen bestellen. Maar hoe meer stuks u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt! De kleine minimum oplages maken het aantrekkelijk voor kleinere sportclubs of kleinschalige bedrijven die graag hun relaties, klanten of personeel eens in het zonnetje willen zetten! Gepersonaliseerde handdoeken zijn leuk voor bijvoorbeeld hotels terwijl full colour strandlakens niet mogen ontbreken bij reisbureaus of beachbars.

Meer lezen >