Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Badhanddoeken

Een bedrukte badhanddoek is perfect in  te zetten als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor uw bedrijf, organisatie of vereniging. Badhanddoeken worden dagelijks en wereldwijd gebruikt. Door uw klanten, personeel of andere relaties te voorzien van een nuttig relatiegeschenk, zal het bedrukte artikel daadwerkelijk gebruikt worden waardoor het vaak onder ogen komt. Het uitdelen van gepersonaliseerde relatiegeschenken is een effectieve manier van reclame maken! Bent u geïnteresseerd in onze promotionele badhanddoeken? Op  onze website kunt u ons geheel assortiment bezichtigen. U vindt handdoeken in allerlei soorten en maten! Daarnaast kunt u bij ons iedere handdoek in diverse kleuren en kleurencombinaties bestellen zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf of actie het beste promoot!
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Badhanddoeken borduren

Wilt u de handdoek personaliseren met logo? Geen enkel probleem! Wij kunnen badhanddoeken zowel bedrukken als borduren. Laat ons uw wensen horen en wij gaan meteen aan de slag om een passend voorstel voor u te maken. Ons ontwerpteam stuurt u een digitale proef zodat u kunt kijken of de bedrukking of borduring voldoet aan uw wensen. Na uw goedkeuring gaan wij meteen aan de slag met het productieproces zodat de badhanddoeken met uw eigen logo zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden. Indien nodig kunnen wij zorgen voor een spoedlevering.

Badhanddoeken met logo

Daarnaast zijn wij in staat om badhanddoeken in uw huisstijl te leveren. Wij kunnen de handdoek full colour bedrukken naar uw wens. De full colour bedrukte handdoeken zorgen voor herkenning en uniformiteit! Naast badhanddoeken hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan washandjes, strandlakens, gastendoekjes en golfhanddoeken. Neem eens een kijkje op onze site en laat u inspireren door de vele keuzes! Vindt u niet de handdoek waar u naar opzoek bent? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon, e-mail of de online chat. Zij kunnen u goede adviezen geven en helpen u graag bij uw zoektocht naar een geschikte handdoek. Bedrukte badhanddoeken zijn onmisbaar voor uw hotel of sauna maar zijn ook erg leuke en originele relatiegeschenken voor zwemverenigingen of reisbureaus.